torstai 17. elokuuta 2017

Nordicfeel Lifestyle


Nordicfeel on pitkään ollut ihan mun luottoverkkokauppa, mitä tulee kosmetiikan ja hyvinvointituotteiden tilaamiseen netistä. Löysin verkkokaupan Nordic Style and Beauty FB- ryhmän avulla. Joku suositteli kyseistä verkkokauppaa ja sen jälkeen en ole oikeastaan muualta tilannutkaan.

Nyt huomasin, että heillä on myös oma Nordicfeel Lifestyle- sivusto, jossa esitellään vinkkejä, artikkeleja ja muita juttuja kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen. Tosi hyvä idea! Sivustolta vaan ensin parhaat vinkit talteen ja sitten on helppo siirtyä tilailemaan samat jutut nettikaupasta. Blogit ja tällaiset lifestyle-sivustot ovat mielestäni ihan parhautta. Lueskelen paljon juuri kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa vinkkejä ja suositteluja netistä. Sieltä kun tuntuu löytyvän ne oman ikäisten ihmisten, rehelliset kommentit.

Mielestäni pohjoismainen nettikauppa on turvallinen. Tietää, että tuotteet eivät joudu tulliin ja lisäksi on varmuus, että tuotteet ovat aitoja ja sitä mitä niiden luvataankin olevan. Kiinakaupoista tilatessa ei voi koskaan olla varmuutta tästä asiasta. On inhottavaa, kun tilaa, luottaa sitten, että kohta saa tuotteen käyttöönsä ja sitten vastassa onkin iso pettymys kun tuote ei vastaakaan haluttua.


Nordicfeeliltä saa aina takuulla sitä, mitä tilaa ja nopealla aikataululla suoraan kotiin. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti