torstai 29. elokuuta 2013

Kahvia ja kahvipöytiä

Aah!

Sininen saunanovi on käynyt yhä tiheämpään. Vikaa taitaa olla vähän kodin eristyksissäkin, mutta sää tuntuu hieman koleammalta. On siis aika nauttia saunan löylyistä ja palata takaisin kesäisiin tunnelmiin.

Onneksi on ollut aikaa vielä nauttia kahveista ulkoterasseilla ystävien kanssa. Aurinko paistaa päivisin vielä niin lämpimästi ettei uskoisi syksyn olevan ovella. Valitettavasti paluu töihin on selkeä merkki siitä, ja samalla myös osasyy siihen että saunassa rentoutuminen on tullut tarpeeseen. Nyt on aika nostaa itseään niskasta ja ruveta ahkeroimaan myös kotona.

Ryhdyin kokoamaan omaa työkalupakkia. Aluksi ajattelin että ostaisin kaikki tarvittavat työkalut erikseen aina tarpeen mukaan. Aloitin vasarasta, mutta nähtyäni hyllyn kaikki eri vaihtoehdot - kuinka monta erilaista vasaraa ihmiset voivatkaan tarvita ja mitä eroja niissä edes on! -päädyin ostamaan valmiin työkalusetin. En antanut sen kuitenkaan lannistaa itseäni vaan kotiin päästyäni nakuttelin huojuvat ruokapöydän tuolit taas kuntoon. Ryhmä on kuvan mallia hieman vaaleampi, ja mietinkin että ne kaipaisivat ehkä lisää väriä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti